Agenda

TAO TEACHING AMSTERDAM:

Wekelijkse lessen 2019

Iedere maandagavond: Tao Basis met Lia Bolte – liamariabolte@gmail.com

Iedere maandag ochtend: Tao Basis en Mindfulness met Nanci Nievaard- info@nancinievaard.nl

Iedere dinsdag avond: Tao Basis met Angelique Dencker in Lisse – angelique@happymettao.nl

Iedere woensdag avond: Training Bekkenbodem en Jade Ei oefeningen met Lia Bolte – liamariabolte@gmail.com

Om de donderdagavond: Back into the Body  met Edmar Janssens – edmar@justed.nl , zie Facebook- 

Besloten lessen voor Shiatsu therapeuten door Thelma Dorsman – thelmadorsman@yahoo.com

Qigongs voor musici – op aanvraag – Daphne Zandbergen – daphneszand@yahoo.com en Lia Bolte

 

 


Cadaques, Spanje: 19 t/m 26 mei 2019 | Tao week in Cadaques met Ilona Botterweg

De 5 elementen. We trainen op de vulkaan, in de zee, in de bergen en pijnbomen onder de stralende chi hemel d.m.v. ademoefeningen, qigong (energie in beweging brengen), meditaties en kennisoverdracht over de 5 elementen types en natuurlijk heel veel rusten en genieten! Parel en Paqua bewustzijn vergroten…

I Tjing cursussen:

De I Tjing ligt aan de basis van acupunctuur, TCM, healing Tao en Feng Shui.
Gerben Hellinga geeft in samenwerking met Jinny Thielsch regelmatig I Tjing cursussen. Klik hier voor het cursusaanbod:
I Tjing cursussen door Gerben Hellinga en Jinny Thielsch

 


Healing Tao basislessen, Amsterdam, KNSM-laan 276 met Lia Bolte

Maandagavond 7, 14 en 21 januari, 4, 11 en 18 februari, 20.00-21.30. Meer rust in je hoofd en aanwezig zijn in je lijf. Qi gongs, ademoefeningen en meditaties. We werken met de vijf elementen en het ijzeren hemd. De chi/energie door je lichaam laten stromen waardoor je je vitaal, ontspannen en krachtig voelt. Per les instromen is mogelijk.

 

Tao voor Musici, Amsterdam, KNSM-laan 276 met Lia Bolte en Daphne Zandberg

Op aanvraag. Speciaal programma voor musici. We versterken de structuur van het lichaam via het trainen van botten, gewrichten en pezen waardoor we krachtig en toch ontspannen in het leven en werk komen te staan. Ter voorkoming van blessures en om pijnklachten te verminderen.

 

Healing Tao bekkenbodem en jade ei, Amsterdam, KNSM-laan 276 met Lia Bolte

Individuele sessies en kleine groepen op aanvraag. Het jade ei is een natuurlijk middel om je vagina en bekkenbodemspieren te trainen. Je leert je energie bij je te houden, de doorbloeding van de vrouwelijke organen te vergroten, blokkades op te heffen. Perfect middel tegen menstruatieklachten, overgangsverschijnselen en frigiditeit. En het helpt je om meer te kunnen genieten en lust te ervaren.


Healing Tao & Qigong – Lisse (Floralis) met Angelique Dencker – Happy met Tao

Met Healing Tao & Qigong speel en werk je met je eigen Qi en de vijf elementen.  Het leert je de aandacht naar binnen te richten met een glimlach waardoor je kunt voelen in je hele lijf. Het geeft je ontspanning, balans en levenskracht. Je laat los wat je niet meer nodig heb, dankbaar en met een glimlach. Hierdoor ervaar je ruimte en stilte van binnen.

Wekelijkse lessen op dinsdag- en donderdag avond en woensdag ochtend. Individuele sessies op aanvraag. Lees verder op mijn website of kijk op Facebook.

 

Back into the body – met Edmar Janssens

For details, please see the events on Facebook.

This is a series of Taoist workshops that you can attend once or more than once.

Each workshop will be built up by accessing the physical body, the energetic body, the emotional body to more and more subtle layers.

The practices are aimed at experiencing deeper layers of being, with the extra benefit hof increasing your health, longevity, joy and balance.

Exercises will consist of qigong, inner smile meditation, self-acupressure and other somatic practices that will open the body, let the energy flow, quiet the monkey mind, instil a deep appreciation for yourself and a connection with ‘ something bigger’.