Wie zijn we?

Lia Bolte LinkedIn_nanci

Mijn ziel danst. Met een ijzeren discipline, overgave en een overdosis ambitie werd ik danseres bij Het Nederlands Danstheater. Door een versleten heup duurde die carriere helaas te kort. Na de Toneelschool Maastricht werkte ik als actrice, theatermaker, docent en regisseur. Studeerde bij actorsstudio’s in Amerika. Het spelen van rollen confronteerde mij met mijn eigen zon en schaduwkanten, vergrootte mijn inzicht in wat de mens ten diepste drijft. Ik kan mij met een open hart goed inleven in de ander zonder mijzelf te verliezen. Ben schrijver van vele toneelstukken, mijn roman is in wording. Ik woon en werk afwisselend in Peru en Nederland. Werk twintig jaar gepassioneerd als trainer persoonlijk leiderschap, individueel & team coach en actrice in het bedrijfsleven in profit en non profit organisaties. Daag mensen uit hun potentieel te leven. Ben van nature nieuwsgierig en bereid. Na vele omzwervingen en trainingen als Reikmaster, Paqo in het Inca sjamisme, inwijdingen in de godin Sechmet in Egypte, Ayahuasca gewijde reizen, getraind bij Byron Katie, Jeru Kabbal en Michaela Boehm ben ik thuisgekomen de Healing Tao. Ik ben al jaren een toegewijde leerling en assistente van Ilona Botterweg.
De Tao heelt, verlicht, confronteert, verdiept, verwondert en ontroert mij telkens weer. Die ervaring deel ik graag met anderen.
Aanraken en geraakt worden in totale aanwezigheid.
Voor meer informatie: http://vds.nl/mensen/lia-bolte/

Ilona Botterweg facebook_16p_ilona_botterweg LinkedIn_ilona

ilona_botterweg

Ilona Botterweg startte in 1986 met haar partner het bureau “Müller Training en Advies” en is directeur van het retraite oord Humpolec in Zuid-Tsjechië, waar tot op heden ieder jaar bijeenkomsten worden georganiseerd voor Nederlandse particulieren en bedrijven.
Ilona Botterweg is van oorsprong lerares, trainer, therapeute. Ze ontwierp en organiseerde congressen over het samengaan van kunst, religie en wetenschap. Ze werkte  samen met Vital4life als vitaliteits coach en is voor diverse bedrijven loopbaanbegeleider. (o.a. Hapag LLoyd, Stibbe advocaten, Provincie Gelderland, Vopag, Gemeente Amsterdam )

Bij haar leermeester Grandmaster Mantak Chia  vanaf 1992)  leerde zij de geheime alchemistische formules van Master LI Eng, One Cloud. Zij geeft inmiddels jarenlang les in Amsterdam, in Spanje en Tsjechië en is de oprichter van de Tao School.

Motto:
“Graag deel ik met jullie , in gulheid en goedlachsheid, in vitaliteit en vriendelijkheid, in ontroering en openheid. De magie ontstaat in het aanwezig zijn met elkaar. De werkelijkheid is onze grootste leermeester

www.taoteachingamsterdam.nl

Gerben Hellinga

Gerben Hellinga

Gerben Hellinga is schrijver, o.m. van thrillers, toneelstukken en korte verhalen en schreef ook veel voor de televisie.
In het autobiografische ‘Wintervlinder’ (1997) beschreef hij zijn spirituele ontwikkeling, die het gevolg was van paranormale ervaringen. Sinds 50 jaar bestudeert en gebruikt hij de I Tjing. De I Tjing is de basis van acupunctuur, TCM, Healing Tao en Feng Shui.
Hij is beschikbaar voor consulten en geeft regelmatig cursussen.

Lees meer op www.gerbenhellinga.com

Voor het cursusaanbod https://vitalspaces.net/nl_NL/cursussen-en-lezing/

Edmar Janssens LinkedIn_nanci

Ik ben naast mijn zakelijke leven ook Associate Healing Tao Instructeur, Gecertificeerd Mindfulness Trainer en Mannencoach. Mijn missie is om mensen thuis te laten komen, sommigen in hunzelf, anderen in hun relaties, of in het grotere geheel. Ik ben gefascineerd door met name liefdesrelaties, met al hun misverstanden, maar ook met de mogelijkheden om overtuigingen, onderdrukte emoties, schaamte en schuldgevoel naar de oppervlakte te brengen.
Met Taoistische oefeningen kunnen deze energieën de ruimte krijgen, en losgelaten of getransformeerd worden. Om te voorkomen dat Tao gebruikt wordt om ‘negatieve’ gevoelen en gedachten te onderdrukken, combineer ik, waar nodig, Tao met Cognitieve en Mindfulness technieken.
Mijn communicatie stijl is enthousiast en betrokken, maar ook direct en helder. En waar nodig zal ik een spiegel voorhouden, om daarna de beoefenaar vrij laten er al dan niet in te kijken.

Voor meer informatie: Facebook of  http://www.integratedmale.com

Jinny Thielsch facebook_16p_jinny_thielsch LinkedIn_jinny_thielsch twitter-jinny wordpress-blog-jinny-thielsch

Jinny Thielsch

Jinny Thielsch bestudeert en beoefent de Westerse astrologie sinds 1975 en heeft daarnaast een internationale praktijk voor Feng Shui en Land- en Spaceclearing voor particulieren en bedrijven (sinds 1996) en werkt samen met diverse (interieur-) architecten, geomanten en bouwbiologen in binnen- en buitenland. Ze geeft sinds 2004 Feng Shui cursussen. Ze organiseert de I Tjing cursussen voor haar man Gerben Hellinga.

Lees meer www.vitalspaces.net

 

 

Daphne Zandberg LinkedIn_nanci

Geinspireerd door “spelen en helen” ben ik naast mijn theateropleiding (1994-1998) aan de HKU shiatsu gaan studeren aan de Zenshiatsu opleiding te Amsterdam. Ik heb deze in 2004 afgerond en ben me gelijk gaan verdiepen in craniosacraal therapie; een meer verstilde wijze van aanraken. Deze twee behandelmethodes gebruik ik in mijn praktijk en deze werken zeer effectief voor uiteenlopende klachten.
De afgelopen 14 jaar ben ik de rechterhand van Tommie in Sesamstraat en speel ik in verscheidene andere poppenprodukties. In 2011 heb ik mijn eigen poppentheater Tique (tique.nl) opgericht en speel ik met veel plezier voor kinderen over de hele wereld.

Ik heb me intensief verdiept in de Reis van de mens naar binnen, Chinese geneeskunst en Tibetaans boeddhisme. Deze levensbeschouwingen geven mij houvast om in moeilijke situaties en diepe processen bij mijn eigen innerlijke stilte te blijven. Ik word me steeds meer bewust van de subtiele energien en hoe we onze eigen werkelijkheid creeren.

Binnen het systeem van de Healing Tao vind ik een speelse & kleurrijke manier van meditatie en lichaamswerk om de energieen in en om ons heen, in kracht te transformeren.

Lets spark!

Voor meer informatie: https://shiatsuplatform.nl/cr3ativspeaker/daphne-zandberg/